More Website Templates @ TemplateMonster.com. November19, 2012!
  • Visita ja el nostre Blog

    Escrit per Sangem Labors

    Un espai on trobaràs moltes novetats d'última tendència. Treballs de moltes alumnes, creacions i Kits per muntar...I a més Shoping Online...Visita ja el nostre Blog!

    T'hi esperem!
  • Exposició de Patch i Punt

    Escrit per Sangem Labors

    El proper 26 d'abril comença l'Exposició de Llum i Color a casa dels avis amb peces de Patch i Punt. Vine a la torre dels avis C/ Espronceda, 395 (Barcelona). Entrada lliure del 26/04 al 28/04.

    Veure galeria!
  • Feliç Sant Jordi 2014

    Escrit per Sangem Labors

    Un dia, ja fa molts anys, en un castell molt llunyà vivia un rei que tenia una filla molt guapa i jove. Pels voltants del castell hi vivia un monstruós drac de color verd amb escates, molt dolent, ferotge i terrible, que es volia menjar la preciosa donzella. El rei estava desesperat i va demanar ajuda per matar el drac i salvar la princesa. Un jove i atractiu cavaller que es deia Jordi passava per allà i va lluitar contra el drac i va salvar la princesa. El cavaller va matar el drac d'un cop de llança. De la sang de les ferides del drac va nèixer una rosa que el cavaller va donar a la princesa en senyal d'amor. Des de llavors, el cavaller Jordi i la filla del rei van ser molt feliços.

    Feliç Sant Jordi